Tegenwoordig hoor je steeds vaker over ‘fast good’ praten. In België was ‘Greenz biobar’ de pionier van die nieuwe aanpak. Aanvankelijk was het een sapjesbar en bio-eethuis op een sympathieke locatie in hartje Ukkel, nu is het een biotraiteurdienst op maat. Bij Greenz kun je dus terecht voor ‘prêt-à-manger’ in mooie bokalen. Lekker, gezond en duurzaam! Zo willen ze het idee van respectvol koken rondom hen verspreiden, toegankelijk maken, er meer mensen van laten genieten. Met veel liefde, met de beste ingrediënten, vanuit een duurzame, doordachte, lokale, verantwoordelijke optiek en zonder afval.
Het is na een inspirerende reis door Nieuw-Zeeland dat Charlotte en Vincent in 2009 de ‘Greenz Biobar’ openen. Tien jaar later sluit het eethuis de deuren om plaats te maken voor een traiteurdienst in Vorst.
Wie zijn Charlotte en Vincent?
Ze zijn oprecht, geëngageerd en genereus en nodigen je uit om de echte en vergeten smaak van gezonde voedingswaren te ontdekken. Charlotte en Vincent vinden het belangrijk in hun team mensen op te nemen die anders niet de kans zouden hebben om in de duurzame voeding te werken. Greenz doet, met plezier, de moeite om hen te begeleiden en op te volgen.