La Spiga Bio
Sinds 1978 wordt La Spiga Bio, gelegen tussen de rivier de Piave en de vooralpen van Treviso, gedreven door dezelfde passie voor biologische producten. Opgericht door Aurelio Bailo in 1988, werd La Spiga Bio de eerste ambachtelijke pastafabriek die uitsluitend gebruik maakt van biologische en biodynamische grondstoffen. Het bedrijf transformeerde vervolgens tot ALBIO, met behoud van zijn filosofie van respect voor de natuur en het milieu. Dankzij innovatieve recepten en hoogwaardige producten is ALBIO vandaag de dag een leider in de productie van verse gevulde pasta's, met veganistische, vegetarische en klassieke opties.
ALBIO waardeert het gebruik van biologische grondstoffen om gezonde en smaakvolle producten te bieden. De biologische landbouwpraktijken die door het bedrijf worden gebruikt, behouden de bodemvruchtbaarheid en behouden een hoge biodiversiteit. ALBIO is toegewijd aan het leveren van producten vrij van pesticideresiduen en zonder chemische additieven, waardoor een veilige en gezonde voeding wordt gegarandeerd. Door traditie en innovatie te combineren, biedt ALBIO producten die het milieu respecteren en voldoen aan de behoeften van moderne consumenten, inclusief degenen met voedselintoleranties en allergieën.