JPS Lait, een ambachtelijke zuivelfabriek gelegen in Ariège, tussen Toulouse en de Pyreneeën, is het moederbedrijf van het plantaardige assortiment Les Prés d'Ariège. Opgericht in 1982, onderscheidt JPS Lait zich door zijn inzet voor biologische en lokale productie, tegenwoordig vertaald in drie verschillende merken: Biochamps, Laiterie Bio d’Ariège, en Les Prés d’Ariège.
Les Prés d'Ariège biedt een assortiment van gefermenteerde sojayoghurts, geteeld in het zuidwesten van Frankrijk en gestoomd om de voedingsstoffen zoveel mogelijk te behouden. Of het nu voor ontbijt, dessert of tussendoortje is, deze yoghurts onderscheiden zich door hun smaak, authenticiteit en romigheid.
De drie merken van JPS Lait weerspiegelen zijn geschiedenis en vakmanschap: Biochamps, sinds 1982 gedistribueerd in gespecialiseerde winkels en collectieven; Laiterie Bio d’Ariège, voor de traditionele schappen; en Les Prés d’Ariège, voor een innovatief en smaakvol biologisch plantaardig assortiment.