Lokaal & biologisch
Gemakkelijke betaling
Korte keten

De Société Fermière Rochefort Ardennes staat op met een duidelijke missie: om echte boter een legitieme plaats te geven aan onze tafels. Opgericht door Marie-Josée & Arthur meer dan 70 jaar geleden, zet dit bedrijf met passie en toewijding de familietradities voort, met een constante focus op authenticiteit en kwaliteit.

Door nauw samen te werken met de trappistenmonniken van de Abdij van Saint Rémy in Rochefort sinds 1998, heeft het bedrijf zijn expertise uitgebreid naar de productie van kazen die de smaakpapillen van kenners verrukken. In elk product, of het nu boter of kaas is, komt een diep respect voor het terroir en een kostbaar erfgoed dat van generatie op generatie is overgedragen naar voren.

De productiemethoden, mechanisch en eenvoudig, benadrukken de koeienmelk als basisingrediënt. Elke recept is een eerbetoon aan de rijkdom en diversiteit van het terroir, en draagt zo bij aan het dierbare familie-erfgoed van de Société Fermière Rochefort Ardennes.