Het idee voor dit bedrijf is beginnen te rijpen in 2017, toen Frédéric zijn geneeskundestudies afrondde. Hij en zijn partner constateerden met spijt dat alle koekjes en snoepgoed in de levensmiddelenzaken van slechte kwaliteit waren. Deze snoepjes en koekjes hebben nooit iets van kruiden of fruit van dichtbij gezien, en de lijst met ingrediënten zou een Californische reuzensequoia nog doen beven.
Het was beslist, ze moesten actie ondernemen!
Daarom besliste hij eind 2017 om zich met de hulp van zijn partner en zijn moeder hals over kop en zonder enige ervaring in een avontuur te storten: zijn eigen bedrijf van artisanale lekkernijen stichten.
Na veel vallen en opstaan, proberen en proeven had hij met zijn kleine team een gamma van vier producten ontworpen: popcorn, confituur, chocolade en vruchtenpasta’s. Met als basis gezonde ingrediënten, lokaal indien mogelijk, bio indien zinvol, maar vooral van een hoge kwaliteit en afkomstig van gepassioneerde producenten!