Kult
Kult is ontstaan uit een frustratie bij Mathilde: voor haar gaat er niets boven een drankje met vrienden, maar al te vaak was het kiezen tussen een lekker drankje of een kater ‘s anderendaags. En dat wilde ze anders ... Daarom ontwikkelde ze Kult, een sprankelend, alcoholvrij aperitief dat niet alleen heel erg lekker is, maar ook goed voor lijf en leden voor wie het drinkt. Vruchtenkefir bevat een verscheidenheid aan nuttige bacteriën, waardoor het een ideaal probioticum is dat onze immuniteit versterkt en bijdraagt tot een goede spijsvertering. Bovendien wordt volgens de huidige kennis van de wetenschap aangenomen dat onze darmen ons tweede brein zijn. Een reden te meer om onze flora verstandig te voeden.
Als bio-ingenieur had Mathilde altijd bewondering voor wat miljoenen kleine wezens kunnen bereiken door hun krachten te bundelen. In de keuken experimenteerde ze graag met culturen door allerlei gefermenteerde producten te bereiden. Ze heeft dan ook niet geaarzeld toen haar moeder haar kefirkorrels bezorgde!