Les Saveurs du Verger is een klein familiebedrijf dat diverse azijnsoorten, siropen, broodsmeersels, mosterd, oliën en andere delicatessen maakt. De eigenaars verwerken hiervoor enkel de vruchten, groenten en bloemen van de eigen boomgaarden.
In 2004 hebben Annick en Alain Brasseur hun boomgaard in het dorpje Felenne, niet ver van Beaurain, gerooid en opnieuw aangeplant. Vandaag worden ze geholpen door hun zoon Arnaud die ondertussen een landbouwdiploma op zak heeft.
Met meer dan 50 variëteiten appelen, peren, pruimen, kersen, kruiden en eetbare bloemen hebben onze telers hun handen meer dan vol. Alain onderhoudt en beheert de boomgaard en zorgt voor de leveringen aan de partnerwinkels. Annick is verantwoordelijk voor de winkel en de verwerking van de oogst tot producten. Arnaud leent overal een helpende hand, maar werkt tegelijkertijd ook nieuwe ideeën uit, zoals de ciderproductie of de champignonteelt.