Brasserie artisanale Forêt
Het Forêt-bier is het resultaat van een lange tocht, een passie, en een omschakeling. Emmanuel en Ariane hebben geopteerd voor een productie op mensenmaat die nauw aansluit bij de regio. Hun mout wordt geproduceerd in de regeneratieve landbouw door vijf landbouwers uit Gembloux. De MicroBrasserie Forêt is gevestigd in een oude dorpsschool uit 1909, aan de rand van een park met uitzicht over het dal, en is bestemd voor de vervaardiging van ambachtelijk bier, van het malen tot het etiketteren.
In 2014 starten Emmanuel en Ariane de werken aan deze school in Comblain-au-Pont en kunnen in 2017 voor het eerst brouwen.
Het avontuur van de brouwerij Forêt is gestart vanuit een bepaalde bewustwording bij Emmanuel en Ariane. Het koppel werkte voor multinationals en besefte dat bij bepaalde handelingen of overpeinzingen het inzicht ontbrak. Bier heeft altijd een zekere aantrekkingskracht uitgeoefend op Emmanuel en hij beslist om de brouwerij van zijn dromen op te richten, nog groter dan hij zich had voorgesteld. Met de hulp van de gemeente vinden ze deze oude school; ze kopen ze en vatten samen het project aan.