De kwaliteit van de bestanddelen en het zuiver artisanale karakter van het productieproces zijn twee elementen uit de kern van de filosofie van Cro'vettes. Hun specialiteit is de garnaalkroket met meer dan 37% grijze garnalen binnenin.
In het bedrijf in Kasteelbrakel zet het hele team van Cro’vettes zich al sinds 2011 in voor de artisanale bereiding van kroketten en andere mateloos lekkere producten.
Natacha Mayer hield altijd al van koken en vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellig etentje. Iedereen ging unaniem voor haar kroketten van grijze garnalen, en Natacha besloot om er veel meer mensen van te laten genieten: in 2007 lanceerde ze Cro'vettes. De ambitie was om met de hand gerolde, artisanale kroketten van hoge kwaliteit te verkopen, met zo veel mogelijk van het basisingrediënt erin. Natacha raakte vaak teleurgesteld in de kroketten van verschillende restaurants en er was haar inderdaad veel aan gelegen om een smakelijker, royaler en beter product aan te bieden.