De Ferme Remillet is een familieboerderij gelegen in Genevrières, op het plateau van Langres. Afkomstig uit een landbouwersfamilie, richtte de nieuwe generatie meer dan dertig jaar geleden een ambachtelijke kaasmakerij op om hun melk te valoriseren en het familie-erfgoed levend te houden.
De kaasmakerij is vandaag de dag de enige producent van biologische rauwmelkse Langres AOP-kaas rechtstreeks van de boerderij, verkocht onder het merk Quaintrelle.
In deze regio met rijke weidegronden genieten de koeien van vers gras tijdens de zomermaanden. Hun voeding is volledig afkomstig van de boerderij: granen, droog en nat ruwvoer van de omliggende velden. Het vee bestaat hoofdzakelijk uit het ras Brune des Alpes, een kaasras dat bekend staat om zijn melk, rijk aan vet en eiwitten — essentieel voor de productie van rauwmelkse kazen.
De biologische rauwe melk wordt dagelijks opgehaald en op de boerderij verwerkt tot Langres AOP en verse producten zoals faisselle, volgens een traditioneel vakmanschap.